Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu První dva zápasy pro Ústí
První dva zápasy pro Ústí PDF Tisk Email
Středa, 29 Únor 2012 08:36

V pondělí a úterý odstartovalo play off I. hokejové ligy. Horácká Slavia, která postoupila za minutu dvanáct, hrála na ledě lídra soutěže - Ústí nad Labem. Pokud poslední zápas vybojovala v nájezdech, nyní jen statovala výborně připravenému mužstvu. Po výsledcích 5:0 a 8:2 vede mužstvo ze severu Čech 2:0 na zápasy. Jak prohlásil trenér Pokorný: „Play off je jiná soutěž… v posledním kole domácím o nic nešlo, nyní nastoupili v plné síle, vědomi si důležitosti utkání.“
Zato hráči Horácké Slavie měli v nohou čtyři zápasy v pěti dnech. Ústí v každém zápase postavilo jiného brankáře. V prvním zápase chytal Orct, ve druhém Koutský. Třebíč staví hru jednoznačně na Hrubcovi. Není kdy si odpočinout a třeba i pozorovat hru soupeře. Hosté navíc v obou utkáních častěji seděli na trestné lavici. Sice ve druhém utkání nepadla v přesilovce ani jedna branka z osmi, ale ve čtyřech proti pěti se těžko dávají branky. Hosté prostě neměli šanci. Sice ve druhém utkání vedli po dorážce posily Patrika Petrušky, záhy však Ústí stav otočilo a přidalo celkem pět branek.

To už se hraje těžce, když víte, že vše je ztraceno. Proti mužstvu jako Ústí se stav 1:5 neotočí. Připomeňme, že druhou branku vstřelil za Třebíč Martin Čech. Víc hostům Slovan nedovolil, navíc nasázel ještě tři branky. V pátek a sobotu se hraje na ledě Horácké Slavie. Trenér Skrbek po druhém utkání zhodnotil, že do Třebíče pojedou s pokorou, neboť ví, jak se zde těžko hraje. Svůj podíl na tomto stavu mají i diváci, kteří jistě poženou hráče Slavie vpřed! Oba zápasy začínají v 17.30. Jen si nezapomeňte vzít více korunek, vstupné se zvedá ze 60,- Kč na 90,- Kč. Během zápasů se bude také soutěžit o atraktivní ceny pro ryzí fanoušky klubu. Mimo jiné o dresy brankáře Hrubce a Davida Dolníčka s podpisy všech hráčů, ale také o večeři pro dvě osoby + s brankářem Šimonem Hrubcem! Diváci, přijďte podpořit naše borce a poděkovat jim za prodlouženou sezónu a v jejím závěru skvělé výkony!

Jan Zeman

Aktualizováno Sobota, 17 Březen 2012 15:08