Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Vítězství na nájezdy
Vítězství na nájezdy PDF Tisk Email
Čtvrtek, 09 Únor 2012 09:09

Včerejší utkání mezi Horáckou Slavií a Šumperkem dospělo až do nájezdů. V nich byli lepší domácí hokejisté a zvítězili 3:2. Další výhra dává stále šanci na play off. Ztráta na osmý Brod je 5 bodů, na sedmý Písek 6 bodů. A právě Písek je dalším soupeřem třebíčských borců v sobotu. Prozatím bilance – jedno vítězství a dvě prohry na nájezdy.
Ve včerejším utkání domácí možná ztratili bod, možná však také dva získali. Je to na úhlu pohledu. Samozřejmě, proti předposlednímu soupeři v tabulce by mělo mužstvo vyhrát. Ale faktem také je, že ještě před dvěma týdny byla Třebíč předposlední. Bodový rozestup není velký. Šumperk je mužstvo s daleko zkušenějšími hráči, v brance pro nás dobře známým Tomášem Štůralou. V tabulce je mužstvem s druhým nejvyšším počtem prodloužení v sezóně, hned po suverénním lídru z Třebíče. Kromě utkání s celky ze špičky tabulky neprohrává velkým rozdílem. A na to možná nemysleli domácí. Po šňůře pěti vítězství a dvoubrankovém vedení soupeře podcenili.

Branky vstřelili David Dolníček a Marek Laš. Zkušení hosté vyrovnali a sahali i po vítězství. Hlavně v prodloužení. Třebíč zachránil standardně výborný výkon Hrubce v brance a precizní blafák v nájezdech z hokejky Davida Dolníčka. Škoda, ale je to sport a toto se stává.
Nezbývá než věřit, že v dalších utkáních se povede body rozmnožit. Soupeři jsou z porazitelných. Ať už je to v sobotu Písek, poté ve středu doma Benátky a příští sobotu derby v Brodě. Všichni tři soupeři zrovna neoplývají dobrou formou, šance tu je. Věřme, že to dobře dopadne, už kvůli divákům, kteří nevzdali podporu týmu i v časech kdy se nedařilo!

Jan Zeman

Aktualizováno Sobota, 17 Březen 2012 14:54