Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Domácí utkání opět pouze za bod
Domácí utkání opět pouze za bod PDF Tisk Email
Čtvrtek, 06 Říjen 2011 09:06

Ani ve čtvrtém domácím utkání hráči Horácké Slavie nedokázali vyhrát v zákl. hrací době. Nad síly jim byl celek Písku, který měl před utkáním pouze o čtyři body více a je v tabulce třetí od konce. Polední příčka patří bohužel hráčům Slavie. Středeční utkání se protáhlo až na samostatné nájezdy, v nichž uspěli hosté - celkově 2:3.
Domácí celek vstoupil do utkání s odhodláním urvat konečně vítězství. V deváté minutě domácí Eda Kadela v přesilovce vypálil od modré a bylo to 1:0. Radost Třebíči vydržela jen pár minut. Ve třinácté minutě také v přesilovce vyrovnal zkušený Radek Bělohlav.
Do druhé části opět domácí chtěli mnoho a z přemíry snahy pramenila hrubka, kterou potrestal Eberle, 1:2. To byla deka pro domácí a motor pro hosty. Od této chvíle hrál Písek svoji hru. Světlou výjimkou byla 35 minuta, kdy opět obránce Lukáš Sláma prostřeli všechno před sebou, 2:2. Do třetí třetiny vstoupilo mužstvo Třebíče oslabeno a následně přišla dvě další oslabení, což rozhodlo o rozložení sil do dalšího vývoje zápasu.

Domácím postupně síly ubývaly a hosté si hráli svojí hru. V prodloužení to bylo ještě více markantní. Nájezdy byly o psychice a podle toho dopadly. Domácí neproměnili ani jeden, hosté ve čtvrté sérii Nouzou, který se ujal nájezdu po neproměněném třetím pokusu.
Hráči Slavie potřebují nastartovat ke změně. V sobotu hrají v Benátkách a potřebují vlít do žil novou krev. Posilou je Jakub Kania, který hrál v Třebíči už v minulých letech, naopak řady opustil Martin Havran. V pondělí nás čeká derby s Rebely. Konečně výhra?

Jan Zeman

Aktualizováno Úterý, 11 Říjen 2011 11:02