Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horácká Slavia v krizi
Horácká Slavia v krizi PDF Tisk Email
Pondělí, 03 Říjen 2011 07:06

Ani v dalším utkání hokejistů Třebíče v Šumperku se nepodařilo bodovat. V těžkém utkání zvítězili domácí hráči Salithu 4:1. Výsledek sice neodpovídá tak úplně hře, nicméně na to se nikdo ptát nebude. Hráči Horácké Slavie odehráli minimálně dvě třetiny lépe než domácí a i ve třetí třetině nebyli vyloženě na kolenou. Bohužel góly vsítili domácí a udrželi si domácí neporazitelnost. Hrdinou utkání byl mladý brankář Boška, který nastoupil v této sezóně poprvé od začátku zápasu. Hosté šli do vedení již v 6. Minutě kdy doklepával do prázdné brány střelu Martina Čecha David Dolníček. To bylo ze strany třebíčských vše.

 Postupně domácí vyrovnali, ve druhé třetině hned v první minutě Karel Plášek poslal domácí do vedení a v poslední třetině dva góly rozhodly utkání. Hosté se snažili, měli tutové šance, nastřelili tyč, ale produktivita nulová. I přes to viděl trenér Pokorný zlepšení hry a po utkání prohlásil, že nemá hráčům za snahu a úsilí co vytknout. Pro fanoušky Horácké Slavie ovšem málo.
Čekají úspěch, proti mužstvům jako Litoměřice, Šumperk by se mělo bodovat. Možná dobrá hra potěší, ale výsledek je rozhodující. Pokud fanoušek odchází ze hřiště po prohře v prodloužení, jde hovořit o štěstí a být hrdý na předvedenou hru. Při prohrách 1:4, 2:4 atd. nelze příliš jásat, ani po dobrém výkonu. Ve středu mohou (musí) vše napravit proti Písku. Tradičně nepříjemný soupeř má letos pouze jednu výhru v zákl. hrací době. Pokud i tentokrát neuspějí, je třeba začít řešit personální změny. A nemusí to být jen na místě trenérů.  Příští týden totiž čeká Slavii těžké trojutkání proti Rebelům z Brodu, Chomutovu a Ústí. Středeční utkání začíná v 17:30 na třebíčském stadiónu.

Jan Zeman                

(foto:www.hokejsumperk2003.cz).

Aktualizováno Čtvrtek, 06 Říjen 2011 09:34