Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu ME v baseballu kadetů startuje!
ME v baseballu kadetů startuje! PDF Tisk Email
Úterý, 19 Červenec 2011 00:00

Dnes se v Třebíči naplno rozbíhá Mistrovství Evropy věkové hranice pod 15 let. O víkendu prošel zbrusu nový stadion Na (rudé) Hvězdě posledními přípravami. Mimo jiné byla postavena mobilní tribuna, takže se do hlediště vejde 500 sedících diváků.

Ještě před odpoledním zahajovacím ceremoniálem, který se uskuteční bezprostředně před utkáním českých a rakouských baseballistů v 16.45, se utkají v 11 hodin družstva Itálie a Ruska. Vstupné na jednotlivé zápasy je 50 korun, mládež pod 140 cm zdarma.

A jak vypadá program? Po zahajovacím dnu v úterý pokračují boje ve středu dopoledne utkáním Rakousko – Itálie a odpoledne Rusko – Česko, ve čtvrtek dopoledne pak Rusko – Rakousko a odpolední utkání Česko – Itálie zakončí program základní skupiny B. Přejme si, aby se naši borci umístí na jednom ze dvou prvních míst ve skupině, aby se tak kvalifikovali do semifinálových bojů.

V pátek v poledne je na programu zápas 3A – 4B, odpoledne pak semifinálové utkání, doufejme, že s naší účastí. V sobotu dopoledne pak utkání 4A – 4B a v 15 hodin utkání o 3. místo. Po něm pak budou slavnostně předány bronzové medaile.

František Ryneš

Aktualizováno Čtvrtek, 21 Červenec 2011 17:08