Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Evropský šampionát má rozpis a partnery
Evropský šampionát má rozpis a partnery PDF Tisk Email
Neděle, 20 Únor 2011 08:21

Mistrovství Evropy kadetů v baseballu, které se v Brně a Třebíči uskuteční od 19. do 23. června, už má schválený rozpis zápasů a získalo také první reklamní partnery. V úterý se na spolupráci s vedením třebíčského týmu Nuclears dohodl obchodní ředitel Pivovaru Jihlava Miloš Vostrý a regionální ředitel společnosti AVE CZ Marcel Benda. Smlouvy s nimi podepsal předseda pořádajícího klubu Jan Urbánek.
Evropská baseballová konfederace udělala v navrhovaném rozvrhu jen drobné úpravy časů. Diváci v Třebíči se tak mohou těšit na úvodní zápas šampionátu 19. července mezi Itálií a Ruskem, po kterém bude následovat v 16 hodin zahajovací ceremoniál. Hodinu na to vyběhnou na baseballový field poprvé čeští reprezentanti, aby bojovali o vítězství nad Rakouskem. Kromě atraktivních zápasů těžké skupiny B bude třebíčský stadion Na Hvězdě hostit také semifinále a zápas o bronzové medaile. Finále a závěrečný ceremoniál proběhnou podle původních plánů v Brně.

Jihlavský pivovar bude při evropském šampionátu prezentovat nealkoholické pivo. „Slibujeme si od spolupráce propagaci naší značky nejen tady na Vysočině, ale i v rámci celé České republiky. Vzhledem k tomu, že je to šampionát kadetů, určitě nebudeme prezentovat alkoholické nápoje, ale vyloženě nealko,“ říká Miloš Vostrý, který červencový podnik bere jako jednu z nejprestižnějších sportovních akcí na Vysočině. Za významnou akci, kterých se na Třebíčsku mnoho neuskutečnilo, považuje mistrovství Evropy také Marcel Benda, který k tomu říká:  „Naše společnost se podílí na všech svých provozovnách v České republice na podpoře kultury a sportu. Tohle je příležitost, jak značku AVE zviditelnit jako jednu z největších firem v oblasti odpadového hospodářství".

Robert Vávra

Aktualizováno Úterý, 01 Březen 2011 09:59