Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu První pokus Třebíči nevyšel
První pokus Třebíči nevyšel PDF Tisk Email
Čtvrtek, 03 Únor 2011 08:35

Hráči Horácké Slavie nezvládli první zápas, který by jim přinesl klid v boji o play-off. V Písku prohráli těsně 2:3. Zápas byl pro hosty tak trochu smolný, i když nutno poznamenat, že ve všech třech částech byli jasně lepším mužstvem. Domácím pomohl reprezentační brankář juniorky Marek Mazanec z Plzně, který třebíčské borce vychytal. Hlavně ve druhé třetině se překonával. O všem svědčí počet střel ve prospěch hostů z Horácka 57:27! Ovšem ani tento stroj na střely nestačil a domácí získali tři body. Za hosty stříleli Ondřej Malinský a 8 vteřin před koncem v power play Lukáš Sláma. Potěšující je fakt, že za Třebíč nastoupili i oba zranění hráči (po utkání s Kadaní) Stanislav Neruda i Vilém Burian. Bohužel už nemůže Horácká Slavia počítat se službami Lukáše Nahodila, který už vyčerpal kvótu ke střídavým startům a nastupuje již jen v dresu Pardubic. Naposledy hrál dokonce již ve druhém útoku perníkářů.

Svěřencům trenéra Pokorného nezbývá nic jiného, než postup potvrdit již příští zápas v sobotu v Benátkách vybojováním alespoň jednoho bodu. Spoléhat se na prohru Tábora či Litoměřic nelze. A v pondělním utkání, kdy budou hostit Tábor, už mohou hrát velkou roli nervy. Navíc Tábor je v celé lize pátý nejúspěšnější tým na ledě soupeřů! Věřme, že to chlapci zvládnou a budou bojovat v play-off.

Ještě se zmíníme o hostování Petra Obdržálka na Slovensku, kde se mu daří v klubu ze Skalice. V sobotu odehrál opět vynikající zápas a byl strůjcem vítězství nad silnou Duklou Trenčín, když vstřelil dvě branky. Jen tak dál!

Jan Zeman

Aktualizováno Pondělí, 07 Únor 2011 20:05