Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Ze sportu Horácká Slávia doslova urvala vítězství
Horácká Slávia doslova urvala vítězství PDF Tisk Email
Úterý, 11 Leden 2011 08:58

Pro celek Třebíče v této sezóně zřejmě není horšího soupeře než je Písek. Mužstvo z jihu Čech se drží prakticky celou sezónu na dně tabulky, ale pokud hraje s Horáckou Slávií, můžete si být jisti dramatem pro otrlé! Nejinak tomu bylo i v pondělí na ledě v Třebíči. Letos se tito soupeři střetli již dvakrát a pokaždé s jiným vítězem. V Písku v prvním kole zvítězila Třebíč 1:0, v Třebíči zase hosté 4:3 na nájezdy.
V pondělí se čekal souboj o důležité body, hlavně pro domácí, kteří si drží postupové naděje na předkolo play off. Po třech prohrách za sebou museli hráči Třebíče zabrat a bodovat. Do branky nastoupil opět Radek Fiala a v útoku nechybělo úderné trio Burian, Nahodil, Obdržálek.

Hned ve druhé minutě byl v úniku faulován Tomáš Vondráček, ale nařízené trestné střílení neproměnil. Šance a vyloučení se střídaly na obou stranách a na obou stranách též padlo po jedné brance. Tu třebíčskou vsítil Vilém Burian. Ve druhé části se opět vylučovalo a bohužel (jako skoro celou sezónu), více na straně domácích. Tím se hosté dostali do obrátek a při hře 5 na 5 dali druhý gól. Stav 1:2 vydržel do konce druhé části. Ve třetí třetině se snažili domácí něco vymyslet, ale moc jim to nešlo. Naopak mohou děkovat Fialovi, že podržel mužstvo. Nakonec se dočkali a během prakticky jedné minuty otočili stav po brankách Obdržálka a Ostřížka. I když hosté měli další šance, do konce zápasu už stav vydržel a našponovaní diváci si mohli oddechnout!

Ve středu hostí Horácká Slavia tým z Benátek nad Jizerou a bude proti silnému soupeři potřebovat podporu. Proto jistě přijďte povzbudit domácí borce a pomoci získat další tři body. Hosté z Benátek mají nyní velmi dobré období, kdy sbírají body i z ledu soupeře. Tedy ve středu v 17:30 v Mann+Hummel Areně!

Jan Zeman

Aktualizováno Úterý, 18 Leden 2011 10:13