Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury ZAČÍNÁ FESTIVAL DIVADLA 2-3-4 HERCŮ
ZAČÍNÁ FESTIVAL DIVADLA 2-3-4 HERCŮ PDF Tisk Email
Pondělí, 21 Únor 2022 22:40

Městské kulturní středisko Třebíč pořádá ve dnech 28. 2. až 13. 3. 2022 oblíbený Festival divadla 2-3-4 herců, tradičně pod patronací třebíčského rodáka, herce Oldřicha Navrátila.

Devatenáctý ročník nabídne opět to nejlepší, co pražská divadelní scéna nabízí. Během festivalu se na prknech třebíčského Národního domu představí celkem tři profesionální divadla ve čtyřech představeních.

Festival zahájí v pondělí 28. 2. pražské divadlo Ungelt laskavou komedií o potrhlé služebné Dovolená paní Josefy s Terezou Nekudovou, Jitkou Smutnou a Ondřejem Novákem nebo Radkem Valentou. Dalším představením bude 2. 3. brilantní situační komedie Benátky pod sněhem s Veronikou Arichtevou, Lucií Štěpánkovou, Jaromírem Noskem a Filipem Cílem; dále se můžete těšit 10. 3. na tragikomický příběh Madame Rubinstein s Danou Syslovou, Milenou Steinmasslovou a Jiřím Hánou. Posledním festivalovým představením bude 13. 3. strhující rodinný souboj mezi matkou Marlene Dietrich (Regina Rázlová) a její dcerou Marii Rivou (Simona Postlerová) Miss Dietrich lituje. Všechna představení se uskuteční v Národním domě v Třebíči a začínají v 19 hodin.

 

Vstupenky na festivalová představení jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 58/47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a online na www.mkstrebic.cz/e-vstupenky.

 

Eva Píšová