Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Mafiánská opera v Třebíči
Mafiánská opera v Třebíči PDF Tisk Email
Úterý, 17 Říjen 2017 00:00

Mimořádné představení Kočovného divadla Ad Hoc

Významný kulturní počin se podařil Rotary klubu Třebíč. V sobotu oslaví 80. výročí prvního založení Rotary klubu Třebíč. Do našeho města přijede celá řada významných osobností z řad rotariánů v čele s guvernérem Rotary distriktu 2240 – Česká republika a Slovenská republika Júliusem Tomkou z Rotary klubu Banská Bystrica. V rámci oslav provede Kočovné divadlo Ad hoc komediální operní drama Zmrazovač – Il Congelatore. O divadelním souboru se můžete dozvědět více na www.divadloadhoc.cz. Výtěžek akce bude použit na nákup minibusu pro přepravu klientů Denního rehabilitačního stacionáře vTřebíči, Družstevní 1079.

Divadelní hra Il Congelatore vtáhne publikum do USA za podivných časů prohibice. Ve třech jednáních vypráví o osudech dobře etablovaného mafiánského klanu a sleduje cesty přistěhovalců v Novém světě.

KOMEDIÁLNÍ OPERNÍ DRAMA plné napětí a morálních dilemat je prošpikováno hudebním géniem Verdiho, Pucciniho, Leoncavala, Bizeta a dalších mistrů. Romance a akce, živý orchestr, mrtvé mrtvoly. Přežijte v časech kmotrů a možná přijde i happy end. V sále je přísně zakázána konzumace zmrzliny!

Sobota 21.10.2017 19.00 hod. Národní dům Třebíč
Mimořádné představení Kočovného divadla Ad Hoc
Vstupné 200,- Kč, studenti 100,- Kč. Vstupenky jsou k dispozici ve Zlatnictví Gold – Irena Cahová na adrese: Karlovo nám. 13/7, 674 01 Třebíč a v Íčku Třebíč, Nádražní 18, Třebíč.

František Ryneš