Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Pivní slavnosti v Třebíči
Pivní slavnosti v Třebíči PDF Tisk Email
Čtvrtek, 29 Duben 2010 09:08

Další pozvánka na kulturní vystoupení je pro milovníky pěnivého moku. 28.-29. května tohoto roku se konají již 15. Třebíčské Slavnosti piva.  Na Karlově náměstí bude opět velmi rušno a pijani piva budou mít možnost, kromě tradičních českých značek, ochutnat i piva z Německa, Belgie a dalších zemí. O zábavu se postarají na dvou pódiích také už tradiční hosté, jako Argema, Reflexy, Petr Bende a jeho kapela.

 Hvězdami by měli být v pátek skupiny Toxique s Klárou Vytiskovou, nominovanou na Anděly 2010, a v sobotu  Československá Superstar Martin Chodúr, který v té době vydá i své první album s vlastní tvorbou a hitem Lady GaGa Paparazzi.

Dalším tahákem soboty by měla být gastronomická show Zdeňka Pohlreicha. Otázkou je, zdali návštěvníci budou schopni takovou akci sledovat a nedají raději přednost klobásce či utopenci. V předprodeji jak v Třebíči (Knihkupectví J. Demla, Hudebniny Mijovič), tak i Moravských Budějovicích (Inf. Centrum), Jaroměřicích (Hotel Opera), Náměšti (KS) i Velkém Meziříčí (Music Data) za 109,-Kč, namístě budou za 149,- Kč. Pivaři a rockeři je na co se těšit!
Jan Zeman

Aktualizováno Středa, 12 Květen 2010 12:22