Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Zámek Třebíč v kostýmech
Zámek Třebíč v kostýmech PDF Tisk Email
Čtvrtek, 12 Březen 2015 07:38

Rok 2015 nabízí milovníkům a přívržencům areálu třebíčského zámku deset kostýmovaných prohlídek rozložených do celého roku. Pravidelně vždy druhou sobotu v měsíci, doplněnou o další dny (většinou státní svátky), od března do srpna se mohou návštěvníci těšit na netradiční prohlídky, které se staly, po zkušenostech z předešlého roku velmi oblíbenými. Mimo jiné to dokládá i vyšší návštěvnost v době pořádání těchto prohlídek.

V daných termínech ožijí komnaty hraběcí rodiny Valdštejnů prostřednictvím divadelního souboru Ampulka. Nenechte si ujít profesionální vystoupení herců souboru. Kromě zmíněné trasy oživne i interaktivní expozice Cesty časem v předzámčí, kde si návštěvníci budou moci spolu s řemeslníky vyzkoušet jejich nelehkou práci a dozvědět se, jak vypadalo město v minulosti.

Termíny kostýmovaných prohlídek:

14. března, 11. dubna, 1. května, 8. května, 9. května, 12. června, 13. června, 6. července, 11. července, 8. srpna

Prohlídky v předzámčí – Cesty časem – se uskuteční vždy v 13:30. Trasa Valdštejnové na Třebíči bude zpřístupněna vždy v 14:30 a 15:30.

Rezervace:

Cesty časem: tel.: 568 610 022, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Valdštejnové na Třebíči: tel.: 568 408 890, email: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Ptáte se, proč navštívit právě kostýmované prohlídky v areálu zámku? Jsou nabídkou, jak zábavně, ale smysluplně strávit volný čas, jak netradičně zažít události týkající se města Třebíče.

Eva Novotná