Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Vypsaná fixa v Národním
Vypsaná fixa v Národním PDF Tisk Email
Pátek, 28 Listopad 2014 00:00

Městské kulturní středisko Třebíč zve na koncert Vypsané fixy, která oslaví své dvacetiny velkým turné „Před náma hrajeme my“. Letošní dvacetileté výročí oslaví Vypsaná fiXa sérií dvaceti koncertů mimochodem i v sobotu 29. listopadu 2014 také v Třebíči!

Za svou kariéru má tato pardubická čtyřka na kontě sedm řadových alb, dvě živé koncertní nahrávky, jedno DVD a jedno EP a přes 1700 odehraných koncertů převážně v Čechách a na Slovensku. Kapela si zahrála také v Polsku, Anglii, Itálii, Holandsku, Německu nebo v Japonsku a zcela právem patří k pravidelným headlinerům tuzemských festivalů. Tedy - je co oslavovat. A jak jinak, než velkou narozeninovou koncertní šňůrou. V jejich případě snad ani nelze jinak.

Už samotný název „Před náma hrajeme my“ odkazuje na jednu z připravovaných specialit, které se odehrají v rámci tohoto turné. Kapela se rozhodla předskočit sama sobě a v akustické podobě tak zahraje set písní, které normálně na koncertech nehrají, ale fanoušci je po nich často vyžadují. A tak zazní písně z prvních demosnímků kapely nebo z prvních nahrávek vůbec.

Koncert začíná ve 20 hodin v Národním domě v Třebíči a vstupenky lze zakoupit u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

Eva Malá