Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Týden plný kultury
Týden plný kultury PDF Tisk Email
Pondělí, 03 Listopad 2014 06:51

Městské kulturní středisko Třebíč v příštím týdnu nabídne Minipartičku, koncert Kruhu přátel hudby a Rock & rollovou show.

Oblíbená dvojice komiků Karel Šíp a Josef Alois Náhlovský s novým zábavným pořadem „Minipartička“ zavítá ve středu 5. listopadu do Třebíče. Ve volném dialogu probere umělecké začátky Josefa Náhlovského a zážitky ze studentských let, společně pohovoří o sportovních aktivitách i cestách do zahraničí, opředených veselými historkami. Začátek v Národním domě je v 19 hodin.

Na čtvrtek 6. listopadu je připraven pro příznivce vážné hudby II. koncert Kruhu přátel hudby, v němž se představí dámské dechové trio Trifoglio v obsazení Jana Černohouzová (klarinet), Denis Propilková (fagot) a Jana Kopicová (hoboj). Zazní skladby Antonia Vivaldiho, Georga Friedricha Händela, Jacquese Iberta, Ludwiga van Beethovena a dalších. Koncert se uskuteční ve foyer divadla Pasáž od 18 hodin.

Rock & rollová show se po dvou letech uskuteční v pátek 7. listopadu v třebíčském Fóru. Návštěvnící se mohou těšit na Vladimíra Lichnovského alias božského Elvise se svým revival bandem. Legendárního Fredie Mercuryho připomene Michal Štelbaský se skupinou Princess. Na pódiu se budou střídat s kapelou POP STARS z Moravy, evropskou raritou dokonale imitující skupiny BONEY M, THE BEATLES, BEE GEES. Začátek ve 20 hodin.

Vstupenky na výše uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

Eva Malá