Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Blíží se uzávěrka divadelního předplatného
Blíží se uzávěrka divadelního předplatného PDF Tisk Email
Pondělí, 08 Září 2014 20:22

Městské kulturní středisko Třebíč upozorňuje abonenty divadelního předplatného skupin A/1, A/2 a B z minulé sezóny na blížící se uzávěrku sezóny nadcházející, která bude v pátek 12. září 2014!

„Do pátku 12. září mohou stávající abonenti divadelního předplatného skupin A/1, A/2 a B potvrdit svůj zájem o abonentní legitimaci na další sezónu buď přímo u pokladny třebíčského Národního domu, Karlovo nám. 47, nebo také telefonicky na čísle 568 610 013. Po tomto datu budou na uvolněná místa zařazeni noví zájemci, kteří se již průběžně hlásí,“ sdělila Eva Malá z Městského kulturního střediska Třebíč.

Novou sezónu divadelního předplatného abonentních skupin A/1 a A/2 zahájí ve středu 1. října a ve čtvrtek 2. října kladenské Městské divadlo představením autora Marka Haddona Podivný případ se psem. Jedná se o humorný a dojemný příběh patnáctiletého chlapce Christophera, který objeví v noci na zahradě u sousedů zabitého psa…

Dalším představením bude 13. a 14. listopadu inscenace Williama Shakespeara Hamlet v provedení pražského Švandova divadla a podzimní sezónu sk. A/1 a A/2 zakončí 9. a 10. prosince Městská divadla pražská-ABC představením Markéta Lazarová.

Divadelní předplatné skupiny B nabídne abonentům v pondělí 22. září představení kladenského Městského divadla Vinnetou, dále 30. října komedii Miláček Anna v nastudování pražského Divadla Palace a podzimní sezónu zakončí 25. listopadu pražské divadlo Bez zábradlí satirickou komedií Jistě, pane premiére!

„Všechna představení se uskuteční v třebíčském divadle Pasáž, vždy od 19 hodin,“ upřesnila Eva Malá.

Eva Malá