Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Mušketýři na zámku v Náměšti
Mušketýři na zámku v Náměšti PDF Tisk Email
Středa, 02 Červenec 2014 06:37

Kdo navštíví zámek v Náměšti nad Oslavou v sobotu 5. července večer, bude mít jedinečnou příležitost nejen si prohlédnout zámecké prostory v netradičním čase, ale zároveň prožít příběh, který známe snad všichni již od dětských let. Kdo by nečetl román A. Dumase Tři mušketýři, kdo by neznal různá filmová zpracování? Právě tento děj se bude odehrávat po celý večer na náměšťském zámku.

Během jednoho večera se tak budete moci spolu s námi přenést na počátek 17. století a to rovnou do sladké Francie ke dvoru slovutného krále Ludvíka XIII. Na vlastní oči tak spatříte slavné Tři mušketýry a spolu s nimi se pokusíte čelit intrikám obávaného prvního ministra vévody Armanda du Plessis, kardinála Richelieu. Představení plné šermířských soubojů, dramatických zvratů i úkladných nástrah prohnaného kardinála slibuje napínavou podívanou pro diváka každého věku. Příběh představí členové Divadla historie v pohybu Exulis, netradiční hrané prohlídky začínají v 18, 19, 20, 21 a 22 hodin, základní vstupné 100,- Kč, snížené vstupné pro děti a seniory 60,-Kč.

Protože kapacita prohlídek je omezená, je možno si vstupenku rezervovat na tel. čísle 568 620 319 nebo na adrese Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Marek Buš