Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Pro vstupenky už nechoďte
Pro vstupenky už nechoďte PDF Tisk Email
Neděle, 18 Květen 2014 00:00

Václav Hudeček vyprodal baziliku sv. Prokopa

Houslový virtuos Václav Hudeček představí své umění v bazilice sv. Prokopa v Třebíči ve čtvrtek 22. května 2014 od 19 hodin a už v této chvíli je koncert beznadějně vyprodaný.

Společně s ním vystoupí na koncertě mladí umělci, mezi jinými Josef Špaček, třebíčský rodák a první koncertní mistr České filharmonie, a orchestr Musica Minore složený z mladých českých a slovenských hudebníků. Koncert bude natáčet televize Noe do cyklu koncertů „Má vlast“. Jedná se o cyklus o památných místech naší vlasti.

Představení „Deštivé dny“, které se mělo uskutečnit 3. března 2014, ale bylo z důvodu onemocnění Richarda Krajča přeloženo, bude odehráno v pátek 23. května 2014 v 17
a ve 20 hodin v Národním domě v Třebíči.

Představení začínající ve 20 hodin je součástí Festivalu divadla 2-3-4 herců. Z řad abonentů zde budou vylosováni dva diváci, kteří získají abonentní legitimaci na příští ročník. Po představení budou v médiích zveřejněny výsledky hlasování, která inscenace se v rámci festivalu nejvíce líbila a bude oceněna keramickou Andělkou vyrobenou třebíčskou keramičkou Lydií Khekovou. Obě dvě představení jsou již vyprodána!

Eva Malá