Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury V pátek uzávěrka divadelního předplatného
V pátek uzávěrka divadelního předplatného PDF Tisk Email
Pondělí, 17 Březen 2014 14:14

Městské kulturní středisko Třebíč informuje abonenty z minulé sezóny divadelního předplatného skupin A/1 a A/2, na blížící se uzávěrku, která bude v pátek 21. března 2014! „Do pátku 21. 3. můžou abonenti divadelního předplatného skupin A/1 a A/2 potvrdit svůj zájem o abonentní legitimaci na další sezónu buď přímo u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč nebo také telefonicky na čísle 568 610 013. Po tomto datu budou na uvolněná místa zařazeni noví zájemci, kteří se již průběžně hlásí od prosince 2013“ sdělila Eva Malá z Městského kulturního střediska.

Novou sezónu divadelního předplatného abonentních skupin A/1 a A/2 zahájí v úterý 1. dubna a ve středu 2. dubna 2014 pražské Dejvické divadlo představením autora Antona Pavloviče Čechova Racek s Ivanem Trojanem v roli Trigorina a Miroslavem Krobotem, který ztvárnil Petra Sorina. Hra o čtyřech dějstvích pojednává o nenaplněných ideálech a citech, jež jsou vzájemným nedorozuměním…..

„Poetika dejvického souboru se s Čechovem potkává poprvé po jedenácti letech od Tří sester Miroslava Krobota. Oproti standardním čechovovským inscenacím je v Rackovi velký prostor pro smích - trpký, hořký, ale mohutný a srdečný smích. Za dobu svého uvedení získala hra několik nominací a ocenění“ dodala Eva Malá,

Dalším představením bude 13. a 14. května inscenace Miroslava Krleži „LÉDA“ z pražského Činoherního klubu a jarní sezónu sk. A/1 a A/2 zakončí 26. a 27. května drama jednoho z největších dramatiků a básníků Federica Garcíi Lorcy„KRVAVÁ SVATBA“ v podání herců z pražského Divadla Pod Palmovkou.

„Všechna uvedená představení se konají v divadle Pasáž v Třebíči, vždy od 19 hodin, kde se na Vás budeme těšit“, řekla Eva Malá.

 

Eva Malá