Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury 19. Benefiční večer Rotary klubu
19. Benefiční večer Rotary klubu PDF Tisk Email
Neděle, 01 Prosinec 2013 00:00

Jako již tradičně, i tento rok otevírá kulturní dění v předvánoční Třebíči dobročinný koncert Rotary spojený s dražbou uměleckých děl regionálních především regionálních umělců, kteří svá díla věnují zcela zdarma. Tentokrát bude dějištěm Zadní synagoga v úterý 3. prosince v 18 hodin.

Letošní benefiční večer je již v pořadí devatenáctý. Program bude opět velmi zajímavý. Nejprve zazpívá skvělá sopranistka Michaela Jančaříková, kterou na klavír doprovodí Maroš Klátik. Ve druhé polovině večera proběhne dražba, kterou povede zkušený licitátor Miroslav Nešpůrek. Dražit se bude více než třicítka obrazů, archivní vína a ani letos nebudou chybět výrobky klientů Dětského rehabilitačního stacionáře pro mentálně a tělesně postižené děti a mládež v Třebíči na Družstevní ulici.

Městskému stacionáři loni Rotary klub přispěl na zakoupení elektrického skútru, z letošního příspěvku bude financována realizace dětského rehabilitačního hřiště. Přijďte se pobavit, třeba i zakoupit pěkný vánoční dárek a hlavně přispět na dobrou věc!

František Ryneš

Aktualizováno Středa, 04 Prosinec 2013 07:27