Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Uzávěrka fotografické soutěže
Uzávěrka fotografické soutěže PDF Tisk Email
Středa, 27 Listopad 2013 05:39

Město Třebíč vyhlásilo v červenci 6. ročník fotografické soutěže pro talentované fotografy. Tématem letošního ročníku jsou historické objekty. Do uzávěrky pro příjem soutěžních příspěvků zbývá posledních několik dní.

Soutěž s oficiálním názvem „Třebíčské památky očima fotografů“ není věkově omezena. Jednou ze základních podmínek je, že fotografie musí být pořízeny na území města. Přihlásit lze jednotlivé snímky i kolekce, maximálně však tři snímky od jednoho autora. Hodnocení bude probíhat anonymně. Pro úspěšné tvůrce budou připraveny finanční a věcné ceny.

 

Podrobné podmínky soutěže lze získat na internetových stránkách radnice www.trebic.cz nebo u referentky odboru rozvoje a územního plánování Ing. Lucie Floriánové, pevná linka 568 896 248, mobil 606 764 465, email Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Termínem pro podání soutěžních příspěvků je 30. listopad 2013. Snímky je nutno poslat poštou nebo odevzdat osobně na adrese: Městský úřad, Ing. Lucie Floriánová, Karlovo náměstí 104/55, 674 01 Třebíč.

Ivan Přibík