Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury MKS Třebíč V PŘÍŠTÍM TÝDNU
MKS Třebíč V PŘÍŠTÍM TÝDNU PDF Tisk Email
Pátek, 21 Září 2012 06:05

V pondělí 24. září 2012 zavítá do Národního domu v Třebíči brazilský zpěvák ADRIANO TRINDADE, kterého doprovodí česká kapela LOS QUEMADOS ve složení: Jakub Doležal – tenor, saxofon, Jan Bálek – klávesy, Filip Spálený – baskytara, Ondřej Pomajsl – bicí.

Adriano Trindade pochází z brazilského města Porto Alegre a je jedním z nejuznávanějších současných interpretů moderní samby. Účastnil se mnoha významných festivalů v Evropě a hrál v renomovaných jazzových klubech.

Los Quemados je jazzová kapela hrající fusion – tedy peprnou směs jazzu s prvky funky, latiny, afro hudby, bopu. Hrají převážně vlastní sklady. Instrumentální zdatnost, energie a celková sehranost kapely je opravdu na vysoké úrovni.

Nenechte si ujít brazilskou noc plnou samby s fantastickým zpěvákem a jazzovou kapelou !                                                                                   Koncert začíná v 19.00 hod.

 

Ve čtvrtek 27. září 2012 se uskuteční v divadle Pasáž II. GALAKONCERT DECHOVÉ HUDBY. Autorský galakoncert si pro posluchače letos připravila vynikající slovácká dechová hudba STŘÍBRŇANKA pod vedením Vojtěch Horkého, což samo o sobě skýtá nejvyšší záruku bravurní interpretace a hodnotu pořadu.

V první části koncertu zazní skladby mladých ambiciózních autorů Ivo Horkého a Vladimíra Ondrůška. Oba jsou vynikajícími interprety dechové hudby Stříbrňanky. Ve druhé části zazní skladby Blahoslava Smišovského, Václava Smoly, Jiřího Vrány a Františka Maňase. V průvodním slovu Věry Gremlicové a Václava Kováře získají posluchači cenné informace o životě autorů i jejich vztahu k našemu regionu.                         Začátek koncertu je v 19.00 hod.

 

Vstupenky na výše uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a v Informačním a turistickém centru Malovaný dům, Karlovo nám. 53, Třebíč – tel.: 568 610 021.                 www.mkstrebic.cz

 

Eva Malá 

 

Dále upozorňujeme abonenty divadelního předplatného skupin

A/1 a A/2 na blížící se uzávěrku předplatného! Stávajícím abonentům rezervujeme místa do pátku 21. 9. 2012.

Od pondělí 24. 9. 2012 budeme na uvolněná místa zařazovat nové zájemce.