Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury MKS Třebíč v příštím týdnu nabízí
MKS Třebíč v příštím týdnu nabízí PDF Tisk Email
Středa, 12 Září 2012 06:01

Ve středu 19. září 2012 zavítá do třebíčského divadla Pasáž Divadlo Kalich z Prahy s komedií o životě od Petra Abrahama „MOJE HRA“. V hlavní roli charismatického Mistra Jankulovského zazáří jedna z největších hvězd českého herectví Jiří Bartoška, který přijal divadelní roli po dlouhých letech. Dále se můžete těšit na Zuzanu Bydžovskou, Ninu Divíškovou, Martina Kubačáka a další.

Komedie Moje hra odkrývá s nadhledem, odzbrojující upřímností a především humorem zákoutí vztahu muže a ženy a otevírá řadu třináctých komnat. Současně fandí životu: za jeden vyhaslý nabídne hned dva nové!            Začátek představení v 19.00 hod.

 

V sobotu 22. září 2012 přijede do třebíčského divadla Pasáž travesti skupina Screamers se svým narozeninovým zábavným pořadem „15 LET V DÁMSKÝCH ŠATECH“. Profesionální výkony, nádherné kostýmy, nápaditá choreografie a originální scéna – to vše zaručuje opět skvělou zábavu.

Začátek je v 19.00 hod.

 

 

Na nedělní odpoledne 23. září 2012 je připravena pro rodiče s dětmi pohádka „NA KOUZELNÉM PALOUČKU“. Těší se na vás tančící slunečnice, kamarádi žabáci Kvik a Kvak a neodolatelný "šoumen" myšák Kiko, který se vám rád předvede v plné parádě! Podíváte se také na pohádkové rybičky a proletíme se s papírovými draky široko-daleko.

Představení se uskuteční v divadle Pasáž v Třebíči od 15.00 hod.

 

Vstupenky na výše uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013; v Informačním a turistickém centru Malovaný dům, Karlovo nám. 53, Třebíč – tel.: 568 610 021 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.


Eva Malá