Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Klub seniorů opět zahajuje!
Klub seniorů opět zahajuje! PDF Tisk Email
Neděle, 09 Září 2012 00:00

Klub seniorů při Městském kulturním středisku v Třebíči vstupuje do druhé části letošní programové sezony. Zahajuje ve čtvrtek 13. září Jiřinkovou taneční zábavou v 15 hodin ve velkém sále Národního domu. K tanci zahraje Trio Equisport.

O týden později, také ve čtvrtek, se mohou členové klubu těšit na Posezení s písničkou v malém sále Národního domu, které začíná ve 14 hodin.
Taneční odpoledne pro seniory je naprogramované na 14. hodinu ve čtvrtek 4. října v baletním sále budovy Pasáž.

Do Řecka se členové klubu dostanou prostřednictvím dokumentu z cest po ostrovech Kréta, Santorini a Hrisi. Promítne ho paní Miluška Mrvková v pátek 5. října ve 14 hodin v malém sále Národního domu.

Senioři si opět zatančí ve čtvrtek 18. října ve 14 hodin v baletním sále Pasáže.

 

Na posvícenskou taneční zábavu, která se koná ve čtvrtek 25. října ve 14 hodin ve velkém sále  Národního domu, zavítá taneční soubor Bajdyšek. K tanci opět zahraje Trio Equisport.

Nejenom tancem budoucí žít členové třebíčského Klubu seniorů. Čekají na ně také dva zájezdy. V úterý 23. října se mohou vydat do Horáckého divadla v Jihlavě. Na programu bude skvělá hudební show Zpívání v dešti.

Zájezd do termálních lázní LAA AN DER THAYA je naplánovaný na úterý 6. listopadu. O všech akcích budeme ještě podrobně informovat.

 

Jana Kutílková