Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Městské kulturní středisko Třebíč nabízí
Městské kulturní středisko Třebíč nabízí PDF Tisk Email
Středa, 05 Září 2012 06:47

Ve středu 12. září 2012 zahajuje Kruh přátel hudby novou sezónu koncertem pod názvem – TANGO MILONGUERO & THE BEST OF ARGENTINO. Účinkuje brněnská hudební formace Tango Milonguero ve složení Pavla Jahodová (violoncello), Petr Zámečník (akordeon), Lukáš Krejčí (perkuse). Vystoupí společně se svými hosty (Gabriela a Petr Nečasovi – tanec) v programu: „To nejlepší z argentinského tanga“. Zazní sklady Astora Piazzolly a dalších jihoamerických autorů tohoto v posledních letech stále populárnějšího žánru. Neotřelá aranžmá a nápadité taneční kreace rytmicky a zároveň melancholické hudby z Buenos Aires, která je považována za jednu z nejerotičtějších na světě, se pohybují na hranici tanečního argentinského tanga, jazzu a klasické hudby. Koncert je provázen poutavým komentářem o vzniku a vývoji tanga.

Koncert začíná v 18.00 hod. ve foyer divadla Pasáž.

 

V sobotu 15. září 2012 se na Karlově náměstí v Třebíči uskuteční již XIV. přehlídka folklórních souborů – BRAMBOROBRANÍ. Od 10 hod. se na pódiu představí soubory nejen z Třebíče, ale také z Okříšek, Telče, Velké Bystřice ad. Součástí Bramborobraní je celodenní jarmark lidových řemesel, vyhlášení soutěže o největší bramboru, bohaté občerstvení, skákací hrad pro děti, hry a soutěže pro malé i velké.

 

Bližší informace: Jana Kutílková, tel.: 568 610 032, e-mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript . Vstupné zdarma

 

Dále upozorňujeme abonenty divadelního předplatného skupiny „B“ na uzávěrku předplatného, která bude v pátek 7. září 2012. Do té doby mohou stávající abonenti potvrdit svůj zájem o předplatné v pokladně Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a také na e-mailové adrese: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Od pondělí 10. září 2012 budeme na uvolněná místa zařazovat nové zájemce o předplatné. 

 

 

Vstupenky na zahajovací koncert Kruhu přátel hudby jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013 a v Informačním a turistickém centru Malovaný dům, Karlovo nám. 53, Třebíč – tel.: 568 610 021 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

 

Eva Malá