Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Městské kulturní středisko v 19. a 20. týdnu nabízí
Městské kulturní středisko v 19. a 20. týdnu nabízí PDF Tisk Email
Sobota, 05 Květen 2012 06:18

Ve středu 9. května 2012 zveme všechny divadelní příznivce do divadla Pasáž v Třebíči na komedii Neila Simona „VELKÉ HOLKY NEPLÁČOU“. Pod režijním vedením Viktora Pavloviče se představí Jana Šulcová, Veronika Jeníková, Vendula Křížová, Dana Batulková / Kateřina Seidlová, Čestmír Gebouský / Ernesto Čekan, Marcel Vašinka / Libor Hruška.

Divadelní hra tak trochu pro muže, tak trochu pro ženy, nejvíce však pro všechny, kteří se chtějí upřímně bavit a od srdce smát.

Začátek představení v 19.00 hod.

 

V pondělí 14. května 2012 zavítá do třebíčského divadla Pasáž český rockový zpěvák, skladatel a kytarista, dlouholetý frontman skupiny Olympic PETR JANDA, který 2. května oslavil své 70. narozeniny. Autor mnoha klasických hitů je jednouu z největších legend české rockové historie. V samostatném vystoupení bude Petr Janda hrát a zpívat písničky a k tomu bude vyprávět příběhy, které prožil se skupinou Olympic.

Začátek koncertu je v 19.00 hod.

 

Ve středu 16. května 2012 vystoupí ve foyer divadla Pasáž v rámci Kruhu přátel hudby významný český jazzový hudebník, multiinstrumentalista a skladatel JIŘÍ STIVÍN. Koncertní program „Sám se svým stínem“ je zaměřený na interpretaci jazzové a klasické hudby, lidových písní, vlastních skladeb a improvizací za doprovodu předem připravených základů.
Koncert začíná v 18.00 hod.


Eva Malá

Aktualizováno Pondělí, 23 Červenec 2012 07:50