Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Městské kulturní středisko Třebíč příští týden
Městské kulturní středisko Třebíč příští týden PDF Tisk Email
Sobota, 28 Leden 2012 08:08

V úterý 31. ledna 2012 zavítá do třebíčského divadla Pasáž Divadelní společnost Háta Praha s představením „SVĚTÁCI“ od autorů Zdeňka Podskalského, Vratislava Blažka, Evžena Illína a Vlastimila Hály.  Pod režijním vedením Lumíra Olšovského se můžete těšit na herecké výkony Filipa Tomsy, Dalibora Gondíka, Martina Zounara, Olgy Želenské, Mahuleny Bočanové a dalších. Začátek představení je v 19.00 hod.

Divadelní verze slavné české komedie. Tři fasádníci od Velhartic pracují v Praze, v tom zářivém, velikém hlavním městě plném lákadel, zábavy a bujarého nočního života. Chtějí si také užít a rozhodnou se vzdělat v oblasti společenského chování. Doufají, že v „lepším podniku“, jakým je grilbar Diplomat, stráví večer ve společnosti dam na úrovni jako opravdoví světáci. Zdá se, že vše probíhá podle plánu. Žádný z nich však netuší, na jakou trojici „dam“ ve skutečnosti natrefili...

 

 Ve čtvrtek 2. února 2012 se v Národním domě v Třebíči uskuteční koncert třebíčské folkové kapely H-QUARTET,

která hraje ve složení: Hanka Linhartová – zpěv, kytara, Jaromír Janata – zpěv, kytara, el. kytara, Ivo Skrutek – baskytary, Zdeněk Svoboda – zpěv, flétny, conga, Petr Bohuslav – zpěv, klávesy. Hostem koncertu bude Radek Vejmelka, který hraje na zobcové flétny. Repertoár souboru tvoří písničky kapelníka Jaromíra Janaty a Hanky Linhartové.

Na koncertě proběhne křest druhého CD „Smíšené zboží“.

Začátek koncertu je v 19.00 hod.


Eva Malá

Aktualizováno Sobota, 18 Únor 2012 12:01