Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Muzikály i láska budou v Pasáži
Muzikály i láska budou v Pasáži PDF Tisk Email
Sobota, 08 Říjen 2011 00:00

V pondělí 10. října 2011 se v Třebíči představí na jednom jevišti Míša Nosková s Janem Křížem v koncertním programu VEČER SVĚTOVÝCH MUZIKÁLŮ. Nebudou však večerem proplouvat sami. Společně s nimi plavbu podpoří sólista Státní opery Praha Oldřich Kříž a vy se můžete nechat unést na vlnách melodií z Fantoma Opery, Bídníků, Miss Saigon, Jekylla and Hydea, Cats, Drákuly, Monte Christa a dalších předních muzikálů. Večer světových muzikálů začíná v 19 hod. v divadle Pasáž v Třebíči.

Ve středu 12. října a ve čtvrtek 13. října 2011 se můžete těšit na vrcholnou Shakespearovu komedii plnou lásky, touhy, záměn, bloudění, ale i bolesti a tragikomických nedorozumění – VEČER TŘÍKRÁLOVÝ.

Pod režijním vedením Jana Hrušínského se třebíčským divákům představí Bára Kodetová, Radek Holub, Kristýna Hrušínská, Miluše Šplechtová, Zdeněk Hruška, Martin Sitta, Lukáš Langmajer ad.
Představení „Večer tříkrálový“ vypráví o různých podobách a nástrahách lásky: v příběhu statečné Violy, která se kvůli milovanému muži převlékne za chlapce, sledujeme lásku platonickou, neopětovanou, lásku pošetile zaslepenou, lásku sourozeneckou i sebelásku, která se zálibně zhlíží pouze ve svém vlastním citu.

Začátky představení jsou po oba dva dny v 19 hod. v divadle Pasáž v Třebíči.

Vstupenky na výše uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013, v Informačním a turistickém centru Malovaný dům, Karlovo nám. 53, Třebíč – tel.: 568 610 021 a na www.mkstrebic.cz přes E-VSTUPENKY.

 

Eva Malá

Aktualizováno Neděle, 16 Říjen 2011 11:00