Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Dva koncerty, jedno divadlo
Dva koncerty, jedno divadlo PDF Tisk Email
Středa, 13 Duben 2011 05:54

Nenechte si ujít jazzový koncert Elisabeth Lohninger,
divadelní představení Láska naruby a koncert dívčí kapely Country Sisters

 

Třebíč.

 

 Městské kulturní středisko v Třebíči připravilo pro milovníky jazzu na čtvrtek 14.4.2011 koncert, ve kterém vystoupí v  Národním domě od 19 hod. skupina ELISABETH LOHNINGER QUARTET (USA/CZ/JPN). Spolu se známou vynikající americkou zpěvačkou Elisabeth Lohninger, která své publikum vždy uchvátí především barevností a možnostmi svého hlasu a hloubkou svých textů, vystoupí také Walter Fischbacher (klavír, klávesy), Petr Dvorský (kontrabas) a Yutaka Uchida (bicí). Nenechte si ujít tento výjimečný koncert !!

 

 

V pátek 15.4. a v sobotu 16.4.2011 si přijdou na své příznivci divadla. Do Třebíče zavítá Divadlo Kalich z Prahy, aby zde odehrálo představení Jakuba Nvoty LÁSKA NARUBY. Těšit se můžete na herecké výkony Jany Paulové, Pavla Zedníčka, Bohumila Klepla, Dalibora Gondíka, Zbyňka Frice a Radky Filáskové. Výpravná hudební komedie vypravuje příběh neúspěšné herečky Viktorie, které se nedaří v osobní ani profesním životě. Štěstí se na ní usměje až v podobě nabídky, která má ovšem zvláštní podmínku: aby získala angažmá, musí předstírat, že je muž! A jak to všechno dopadne? Uvidíte v pátek a v sobotu vždy od 19 hod. v divadle Pasáž v Třebíči.

V pondělí 18.4.2011 vystoupí ve svém koncertním programu skupina COUNTRY SISTERS, kterou tvoří severočeské sexteto temperamentních zpěvaček, muzikantek a tanečnic. V repertoáru ryze dívčí kapely figurují vedle klasické country, tradicionálů a evergreenů i moderní hity country hudby a své místo v něm má také bluegrass, gospel, cajun a v neposlední řadě také rock&roll. Koncert se v rámci Hudebního salonu uskuteční od 19 hod. v Národním domě v Třebíči.

Vstupenky na uvedené pořady jsou k zakoupení u pokladny Národního domu, Karlovo nám. 47, Třebíč – tel.: 568 610 013, v Informačním centru Malovaného domu v Třebíči – tel.: 568 610 021 a přes E-VSTUPENKY (kromě koncertu 14.4.) na www.mkstrebic.cz.

 

  

 

Informace:

Eva Malá, vedoucí programového oddělení MKS Třebíč, 775 707 504, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Aktualizováno Pátek, 22 Duben 2011 07:06