Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z kultury Vánoční koncerty HARMONIA LAUDES
Vánoční koncerty HARMONIA LAUDES PDF Tisk Email
Neděle, 12 Prosinec 2010 14:48

Po velkém úspěchu a mnohých ohlasech nadšených posluchačů koncertů projektu HARMONIA LAUDES se jeho účastníci rozhodli pro opakování vánoční verze programu i v letošním roce. Budou to však už jedny z posledních provedení, protože se hudebníci budou v příštím roce věnovat studiu nového muzikálu.
Můžeme se tedy těšit na sérii tří vánočních koncertů, při kterých zazní duchovní hudba na pomezí různých žánrů, kterou lze označit jako symphonic art rock a která již delší dobu oslovuje posluchače napříč generacemi. Mimo skladeb Ch. Norwella zazní i hudba E. Morriconeho a A. Snella. Spolu s velkým smíšeným pěveckým sborem tvořeným zpěváky ze sborů Musica animata Třebíč, Santini Telč a Serafín Třebíč Jejkov a smyčcovým orchestrem účinkují i členové rockových skupin ARCHA a YETTIrock.

Koncerty se uskuteční 28. prosince v 19 hod. v kostele sv. Martina v Třebíči, 2. ledna v 17 hod. v kostele Jména Ježíš v Telči a 9. ledna v 17 hod. ve Společensko-kulturním centru v Brtnici. Projekt HARMONIA LAUDES je finančně podpořen v rámci Grantového systému Zdravého města Třebíče. Více informaci na www.animata.cz nebo http://laudes.animata.cz.

Karel Tomek

Aktualizováno Úterý, 11 Leden 2011 11:39