Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Hospodářství Okresní hospodářská komora Třebíč má nové vedení
Okresní hospodářská komora Třebíč má nové vedení PDF Tisk Email
Úterý, 05 Duben 2011 06:59

Pondělní valná hromada Hospodářské komory Třebíč měla na programu především volbu nového vedení. Dosavadní předseda představenstva František Joura již předem avizoval, že nebude svůj post obhajovat. Místopředseda Jan Hejátko se už o místo v představenstvu neucházel a pouze řídil valnou hromadu. Karel Vaverka po nedávném obnovení členství také nebyl do představenstva navržen.
Novým předsedou představenstva byl zvolen Igor Uherčík. Ve svém inauguračním projevu vyjádřil odhodlání vést komoru poněkud jiným způsobem. Mezi staršími členy vyvolalo rozruch zejména jeho prohlášení, že při komunikaci bude kladen velký důraz na facebok.
Místopředsedy byli zvoleni Larisa Dubská, jednatelka firmy Envinet a Petr Škarabela (Kapucín repro). Škarabela byl při minulé volbě zvolen zřejmě v rozporu se zákonem, protože byl do HK delegován společností Kapucín. Jenomže v této společnosti nefiguroval jako statutární zástupce, což nařizuje zákon. Firma Kapucín proto z komory vystoupila a nahradila ji sesterská společnost Kapucín repro, kde je Škarabela jednatelem.
František Ryneš

Aktualizováno Pátek, 15 Duben 2011 07:06