Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z redakční pošty Dopisy čtenářů Ad: Urvi, co můžeš

Reklama

Ad: Urvi, co můžeš PDF Tisk Email
Úterý, 04 Listopad 2014 00:00

Dobry den,

Tato zpráva je reakcí na článek pana Františka Ryneše na serveru ihonem.cz ze dne 31.10.2014 s titulem Urvi, co můžeš. Touto cestou bychom chtěli uvést některé skutečnosti, týkající se akce Zámostí Večírek v Subakově továrně, na pravou míru.

Potvrzujeme, že jsme dostali výjimku z  čl. 3 vyhlášky o ochraně nočního klidu a regulaci činností narušujících veřejný pořádek, pro ZÁMOSTÍ, s. r. o., za účelem uspořádání hudební a sportovní akce Zámostí večírek v Subakově továrně v sobotu 22.11.2014 do 24:00 h.. Nicméně musíme konstatovat, že na této akci nebude hrát hlasitá reprodukovaná hudba, ta bude totiž pouštěna návštěvníkům do sluchátek, která každý zúčastněný dostane k zapůjčení u vstupu. Akustika Subakovy továrny hlasitou reprodukci hudby totiž ani neumožňuje. Tedy k narušení nočního klidu nedojde a občané a se tak nemusí obávat zvýšeného hluku. Zisk z této akce bude zaslán organizaci Movember.cz na pomoc v boji s rakovinou prostaty.

Dále musíme konstatovat, že organizaci festivalu Zámostí od roku 2013 převzala nová pořadatelská skupina, ve které není členem žádný z jednatelů ani zaměstnanců firmy Kapucín. Firma Kapucín se na organizaci festivalu Zámostí nikterak nepodílí.

Zadame, aby jste se do priste zdrzeli uvedeni nepravdivych ci neoverenych informaci. Dekujeme.

S pozdravem

Za Zámostí, s.r.o. Mgr. David Šťastný, Ing. Dan Janík, Vladimír Novotný, Milan Maxa, Radek Nezval

 

Vážený pane Šťastný,

jsem rád, že Večírek nenaruší noční klid. Proč jste tedy žádali o výjimku z "rámusové" vyhlášky?

Přečtěte si můj komentář ještě jednou v klidu. Nikde se v něm netvrdí, že akci pořádají jednatelé nebo zaměstnanci firmy Kapucín.

Musím se také ohradit proti Vašemu tvrzení, že jde o neověřené informace. Čerpal jsem totiž z usnesení rady Města Třebíče. Pochopitelně nemohu vědět, zda jsou lživé. Už i s tím jsem se u našich radních setkal.

Na závěr bych Vás chtěl ujistit, že Vaše kulturní aktivity vítám, kéž by jich bylo v Třebíči více.

Zdraví

František Ryneš

Pozn. red.: Dopis pánů ze Zámostí uveřejňujeme v originálním nezkráceném znění včetně pravopisných chyb a překlepů.