Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Z redakční pošty Dopisy čtenářů Dopis čtenáře Třebíčským novinám

Reklama

Dopis čtenáře Třebíčským novinám PDF Tisk Email
Středa, 08 Říjen 2014 20:58

Po té co byl Ryneš odejit z Horáckých novin, upadly tyto do šedi podprůměrnost a stal se z nich proradniční plátek. Je smutné, že novinářská šmíra typu páně Klukana, která mimo jiné co se týče novinařiny nemůže jmenovanému ani, lidově řečeno čuchnout k podolku, se zastává lidí, kteří měli možnost se tehdá v HON vyjádřit a neudělali to. Proč?

Co se týče Maška, sám jsem (a ne jen já, v té době nás v Praze studovalo víc) jej viděl jak se podílel v čele šedé soldatesky (ozbrojené pěsti dělnické třídy - lidových milicí) na potlačování protibolševických demonstrací. Je pravdou, že fyzicky do styku s demonstranty nepřišel, jako velící stál vždy vzadu a povzbuzoval svoje družstvo. Nejslušnější výraz kterým povzbuzoval: ,,Jen jim dejte haj..ům," ostatní jsou nepublikovatelné.

Zrovna tak soudruh křesťan svatý Jeníček Karasů. Že by si pan redaktor zašel do ulice, kde v té době žil a poptal se. Celá ulice si oddechla, že zmizel. Přesně jako jeho strýc bývalý senátor. Tam to bylo přesně to samé. Největším blahem pro okolí bylo to, že zmizel. Nemaj to nakonec dané rodem..?

A perla závěrem, představte si že v jednom z registrů (jsou bankovní i nebankovní) figuruje mezi lidmi se splátkovou nekázní (dlužníky i jméno Petr Klukan... Co k tomu ještě dodat?

Bohouš, Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

 

Aktualizováno Čtvrtek, 09 Říjen 2014 05:38