Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Komerční inzerce Nadělte si k Vánocům teplo?

Reklama

Nadělte si k Vánocům teplo? PDF Tisk Email
Úterý, 09 Prosinec 2014 00:00

Překvapilo vás, jak moc jste museli topit při příchodu prvních mrazů?

První mrazivé počasí v letošním roce přišlo bez varování, náhle a udeřilo poměrně velkou silou. Nicméně stále se jednalo pouze o takovou malou ukázku toho, co nás ještě čeká. Když pomineme popadané větve a zpoždění hromadné dopravy, napáchaly mrazy dost velký nepořádek i v našich peněženkách. Mnoho domácností bylo totiž překvapeno, jak intenzivně museli v průběhu těchto prvních mrazů interiér vytápět.

Mám nová okna a pořád tolik platím

Možná si pokládáte mnoho otázek, jak mohl váš domov tak náhle prochladnout a bylo nutné jej tolik vytápět? Kudy vlastně teplo uniká. Teplý vzduch je lehký, a tak vstoupá vzhůru. Většina vámi vytvořeného tepla jednoduše odejde stropem vašeho domu. Existuje však jednoduché a levné řešení, jak tomuto úniku zabránit - Systém MAGMARELAX.

 

Co to je, ten systém?

Velmi elegantní a efektivní způsob je zateplení podlahy na půdě. Jedná se o zateplení foukanou minerální vatou, vyrobenou z nejkvalitnější přírodní suroviny – čediče nebo skla. Roztavením horniny a vytažením velmi tenkých vláken vzniká vata, která má pozoruhodné vlastnosti – nesléhá, odolá plísním i hlodavcům, neváže vodu, izoluje proti hluku a má protipožární vlastnosti. Izolace MAGMARELAX® se fouká přímo do dutiny stropu, na volnou plochu nebo do nové podlahy Stropního systému MAGMARELAX®. Stropní systém MAGMARELAX® využijeme, chceme-li dále využívat půdní prostor, například k letnímu bydlení, nebo jen tak k relaxaci. Vytvoří se lehká, velmi stabilní nová podlaha. Jedná se o konstrukci z OSB desek a dalších doplňků pro zajištění 100% funkčnosti izolace i podlahy. Konstrukce se předem připraví a následně je smontována přímo na půdě. Dutina, kterou strop vytvoří, se následně zafouká izolací MAGMARELAX®.
Dům tak nezatěžujete pokládáním těžkých izolačních desek a betonovou podlahou.
V systému MAGMARELAX® najdete i minerální izolaci MAGMARELAX® ECO, která je vyrobená na bázi skelných vláken. Neobsahuje žádná ropná pojiva a díky tomu je krásně bílá. MAGMARELAX® ECO je plně hypoalergenní a je ideální do rodin s dětmi.

V jednoduchosti je kouzlo!
Samotná realizace a aplikace je velmi jednoduchá. Otvory pro izolování dutin jsou relativně malé o šířce 30 až 40 cm. Vlna se fouká podle normy, obvykle do výšky 15 až 30 cm. Lze foukat do vzdáleností až 100 m od stroje a do výšky více než 20 m. Mezi typické příklady řešení patří izolace střech, kde je dutý strop, ploché pultové střechy, vazníkový strop nebo nepřístupné půdy. Další rozsáhlé využití technologie foukané izolace je při zateplení starších domů se sedlovou střechou a dřevěnou konstrukcí stropu. Tato metoda nevyžaduje žádné velké stavební úpravy. Z nákladního auta se pomocí silné hadice a ventilačního stroje fouká vata do izolovaného prostoru. Při aplikaci nevzniká odpad ani zbytky izolace. Vše probíhá bez hluku a za plného provozu domácnosti. Vše je hotovo za pár hodin, bez nepořádek a ještě ušetříte až 30% za energie.

Stihnete to ještě před začátkem té pravé zimy a udělejte si pěkné svátky

Neváhejte a ještě dnes vyplňte nezávazný poptávkový formulář a během několika dnů očekávejte obchodně technického poradce a do 14 dnů samotnou realizaci.

Využijte naší vánoční nabídku na www.magmarelax.cz/akce nebo na telefonu 800 100 533 a získejte 20% slevu!

 

Aktualizováno Pondělí, 08 Prosinec 2014 23:45