Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Komerční inzerce POMOZTE LIDEM V ZÁPLAVOVÝCH OBLASTECH!

Reklama

POMOZTE LIDEM V ZÁPLAVOVÝCH OBLASTECH! PDF Tisk Email
Středa, 05 Červen 2013 22:09

PŘISPĚJTE SPOLU SE SPOLEČNOSTÍ IP IZOLACE POLNÁ!

Českou Republiku již několik týdnů trápí vytrvalé deště, které tento týden vyvrcholily rozsáhlými povodněmi především v západní, střední a severní části republiky. Voda v některých částech je pomalu na ústupu a obyvatelé obcí čeká sčítání škod a hlavně úklid.

Jistě není potřeba popisovat vážnost situace v regionech postižených touto katastrofou a naléhavost pomoci.

Společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. , specialista na úspory energií, dodavatel foukané minerální izolace MAGMARELAX® , cítí se všemi v postižených oblastech povodněmi.

A proto firma pořádá výjezdy ve fyzické spolupráci skupiny zaměstnanců do zasažených částí České Republiky, kde nabízí pomoc v rámci likvidace a úklidu následků povodní. První výjezd se koná již 7. až 9. června 2013.

 

 

 

Firma se také rozhodla navíc přispět z každé zakázky zrealizované do konce měsíce června částkou 1 000 Kč, která bude převedena na sbírkové konto SOS Povodně 72027202/0300, které otevřela organizace Člověk v tísni.

 


Pokud jste rozhodnuti zaizolovat dům, pomůžete tak nejen sobě.

 

Více na www.magmarelax.cz nebo na telefonu 800 100 533.

 

 

O Společnosti IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. je specializovaná firma zabývající se úsporou energií v prostředí veřejného a komerčního sektoru i domácností. Je výhradním dodavatelem systému foukané kamenné vlny MAGMARELAX® pro Českou republiku. Společnost se zabývá také poradenskou činností, zejména pak návrhy opatření směřujících k úsporám nákladů za vytápění. Součástí služeb je také energetické poradenství včetně vypracování energetických auditů, odborných posudků, termografického měření, žádostí o dotace a komplexního vedení energetického hospodářství. Od roku 2003 má společnost zavedený systém řízení jakosti ISO 9001:2008 certifikovaný společností DNV.
IP IZOLACE POLNÁ vznikla v roce 1995 jako fyzická osoba. V roce 1997 se přeměnila na společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. Do roku 2012 společnost zrealizovala zakázky pro více než 13 000 zákazníků.