Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Komerční inzerce Udělejte si užitečný výlet do Brna!

Reklama

Udělejte si užitečný výlet do Brna! PDF Tisk Email
Pátek, 05 Duben 2013 05:43

Systém MAGMARELAX® 2013  se představí na IBF 2013

Společnost IP IZOLACE POLNÁ, s. r. o., s více než 17letou zkušeností ve foukané minerální izolaci, vás srdečně zve na výstavu IBF 2013 konanou na brněnském výstavišti ve dnech 23. – 27. dubna 2013, pavilon P, stánek 72.

Společnost připravila řadu novinek a zajímavostí  z oblasti foukané minerální izolace.

Představí vám blíže SYSTÉM MAGMARELAX® 2013.


Těšíme se na vás a pro každého zájemce máme připravený bonus v podobě 20% slevy na minerální izolaci MAGMARELAX® spolu s průzkumem rizikových míst úniku tepla ZDRARMA.

 

 

 

Poznejte produkty:


- MAGMARELAX® ROCK - je foukaná minerální izolace na bázi čediče. Používáme    špičkový materiál od společnosti ROCKWOOL – Granulát P. Vysoce ohnivzdorný.

- MAGMARELAX® ECO – Špička mezi ekologickými izolacemi. Výroba nevyužívá pojiva na bázi ropných produktů. Užší sněhově bílé vlákno.

- MAGMARELAX ®GUARD - je foukaná minerální izolace na bázi skelných vláken.

- STROPNÍ SYSTÉM MAGMARELAX® - je dřevěná lamelová konstrukce s vrchním záklopem sloužící k vytvoření zdvojené podlahy na pochozích stropech v půdních prostorách. Dutina je následně vyplňována foukanou minerální izolací MAGMARELAX®.

- IZOLACE NA SPLÁTKY  

- REVITALIZACE BYTOVÝCH DOMŮ, ENERGETICKÉ PROJEKTY

Seznamte se s nejobvyklejší možnosti aplikace izolace MAGMARELAX®

Zafoukání do dutin v podlaze půdy - nad strop obytných místností. To dovoluje zateplit i těžko přístupné prostory. Postačí několik otvorů v podlaze půdy.

Foukání přímo na podlahu půdy – tak izolujeme prostory, kde není dutina nebo je příliš nízká. Na plochu půdy se nafouká vrstva o výšce 20 až 25 centimetrů.

Foukání do dutiny, vytvořené novou podlahou – tuto možnost oceníme, chceme-li dále využívat prostor půdy. Smontuje se lehká, stabilní a nová podlaha. Stropní systém MAGMARELAX® představuje konstrukce z OSB desek a dalších doplňků.

SWEETLOFT - vytvoření nového obytného prostoru – to je chytré zvětšení obytné plochy o prostor na půdě. Z obyčejné půdy vznikne herna pro děti, pokojíček, ateliér…

 

To vše a daleko více na vás čeká na výstavě IBF 2013, kam vás srdečně zve společnost IP IZOLACE POLNÁ, s. r. o. Najdete nás ve stánku č. 72 v pavilónu P.

 

Těšíme se na vás a pro každého zájemce máme připravený bonus v podobě 20% slevy na minerální izolaci MAGMARELAX® spolu s průzkumem rizikových míst úniku tepla ZDRARMA.

 

Více na www.magmarelax.cz, www.ippolna.cz

Aktualizováno Pátek, 05 Duben 2013 06:18