Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Komerční inzerce Na zateplení s nízkou DPH není pozdě

Reklama

Na zateplení s nízkou DPH není pozdě PDF Tisk Email
Pátek, 16 Prosinec 2011 08:15

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. přichází koncem roku se zajímavou nabídkou, jak příští rok ušetřit tisíce za topení

Trochu statistiky

Český statistický úřad zveřejnil údaje o vývoji ceny energií. Za pět let stouply o plných 45%! Bydlení se stalo druhou nejvyšší položkou rodinného rozpočtu.
Do roku 2030 předpovídají odborníci z IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. nárůst o dalších 85%, bez růstu DPH a spotřební daně.

 

Jak to vidí odborníci IP IZOLACE POLNÁ?

Společnost IP IZOLACE POLNÁ pomáhá lidem šetřit náklady na energie. Zateplit je jediná cesta jak udržet cenu bydlení v přijatelných mezích. Teplo z bytu uniká stropem, proudí přes netěsnosti. Teplý vzduch je lehčí, stoupá a hledá skulinky, kudy ven. To představuje až 30 % celkových ztrát nemovitosti.

 

Řešením je izolace stropu izolací MAGMARELAX®

Čedičová izolace MAGMARELAX® je přírodní vata. Nesléhá, má dlouhou životnost. Dokonale tepelně izoluje, odolává vlhkosti i plísním, nehoří.

 

Aplikuje se foukáním do meziprostor půdy nebo na volnou plochu. To umožní dokonale utěsnit i nejmenší skuliny. Hadicí se žene materiál do izolovaného prostoru, za provozu domácnosti. Není třeba vyklízet půdu. Nenadělá se nepořádek, hotovo je během pár hodin.

 

A jak vypadá ekonomika?
Aplikace nezatíží rodinný rozpočet. Zateplete na splátky! Úvěr lze ve spolupráci s firmou IP IZOLACE POLNÁ určit tak, že splátka je stejná jako úspora za topení. Návratnost je 5 let i kdyby nedošlo ke zdražení ani zvýšení DPH.

 

Akční nabídka

Zateplíme váš dům za 3 hodiny! Pošlete poptávku v následujících dnech, stihneme to
do 15. ledna 2012! Technik vás bude obratem kontaktovat, prohlédne dům a naplánuje realizaci. Zateplíte za loňské ceny s nízkou sazbou DPH a připravíte se na lednové zdražení energií.
Nabídka „zmrazení DPH“ platí do 15. ledna 2012 nebo do vyčerpání skladových zásob.

Více informací na www.ippolna.cz nebo na bezplatné lince 800 100 533

 

O Společnosti IP Izolace Polná
IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. je specializovaná firma zabývající se úsporou energií v prostředí veřejného a komerčního sektoru i domácností. Je výhradním dodavatelem systému foukané kamenné vlny MAGMARELAX® pro Českou republiku. Společnost se zabývá také poradenskou činností, zejména pak návrhy opatření směřujících k úsporám nákladů za vytápění. Součástí služeb je také energetické poradenství včetně vypracování energetických auditů, odborných posudků, termografického měření, žádostí o dotace a komplexního vedení energetického hospodářství. Od roku 2003 má společnost zavedený systém řízení jakosti ISO 9001:2008 certifikovaný společností DNV
IP IZOLACE POLNÁ vznikla v roce 1995 jako fyzická osoba. V roce 1997 se přeměnila na společnost IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. Do roku 2011 společnost zrealizovala zakázky pro více než 12 000 zákazníků.

Společnost se sídlem v Polné u Jihlavy nabízí zákaznický servis ve všech regionech České republiky. Své zastoupení má i na Slovensku.

 

 Ing. Ján MAKOVIČ

 IzolacePolná

Aktualizováno Úterý, 31 Leden 2012 08:00