Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Komerční inzerce V létě chladí, v zimě hřeje. A šetří tisíce!

Reklama

V létě chladí, v zimě hřeje. A šetří tisíce! PDF Tisk Email
Pátek, 08 Červenec 2011 05:47

IP IZOLACE POLNÁ, s.r.o. přichází v létě s bezkonkurenční nabídkou pro majitele domů. Novou lehkou podlahu na půdě domu v létě nabízí za nejnižší cenu na trhu. Novou 20 cm vysokou podlahu za super cenu 438 Kč za m2 včetně montáže. Této ceně nelze konkurovat ani realizací půdy svépomocí. Podlaha je vytvořená z lehkých OSB desek, které tvoří s dalšími doplňky ucelený systém s názvem Stropní systém MAGMARELAX®. Nová podlaha je zcela rovná, vysoce únosná a má vyřešené odvětrávání. Je určená k zafoukání minerální izolací MAGMARELAX® čímž se zamezí úniku tepla z domu stropem.

Stropní systém MAGMARELAX® byl nově také upraven pro náročnou aplikaci v domech typu Okál. Tým odborníků upravil novou podlahu tak, že umožňuje ještě lepší odvod vlhkosti, čímž chrání konstrukci domu před plísní a hnilobou.

 

 

Stropem domu uniká bez užitku až třetina tepla. Přesně podle fyzikálních zákonů. Teplý vzduch stoupá vzhůru a hledá skulinku, kudy uniknout z vytápěného prostoru. Nejúčinnějším způsobem zateplení obytných prostor je tedy zateplení stropu, jinak řečeno – podlahy na půdě – foukanou minerální izolací. Pokud je současná podlaha půdy dutá, fouká se izolace přímo do ní. V případě, že tam dutina není, je nejlepším řešením nová podlaha půdy, která se touto izolací zateplí. Samotné foukání izolace do dutiny je běžně hotové za 3 hodiny a nová podlaha je tak i s izolací za den na svém místě, připravená k užívání.

Více informací získáte na www.ippolna.cz a na bezplatné telefonní lince 800 100 533.

 

Ing. Ján MAKOVIČ

 

Aktualizováno Středa, 20 Červenec 2011 08:33