Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 6. srpna
Stíny 6. srpna PDF Tisk Email
Pátek, 06 Srpen 2021 00:00

Řídil pod vlivem alkoholu

Ve středu 4. srpna zastavili policisté před desátou hodinou dopoledne řidiče vozidla Opel, který jel po silnici v obci Nové Syrovice ve směru na Láz. U pětašedesátiletého muže provedli dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 0,89 promile alkoholu. Obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Policisté řidiči zakázali pokračovat v další jízdě a na místě mu zadrželi řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání závažného přestupku na úseku dopravy, který policisté šetří.

Zdrogoval se a potom jel

Ve středu 4. srpna kontrolovali policisté v Třebíči řidiče, který jel před druhou hodinou ráno s vozidlem VW Passat ve směru na Poušov.

Dechová zkouška byla u muže negativní, test na zjištění ovlivnění návykovou látkou ale ne. Test u něho ukázal pozitivní hodnotu na amfetamin a marihuanu. Lékařskému vyšetření se řidič odmítl bezdůvodně podrobit. Policisté šestadvacetiletému muži zakázali pokračovat v další jízdě. Řidičský průkaz nepředložil a policisté zjistili, že ho ani nevlastní. Muž je podezřelý ze spáchání přestupkového jednání, které policisté šetří.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Středa, 11 Srpen 2021 13:30