Banner

TopBanners

Banner
Nacházíte se zde: Home Aktuality Stíny Stíny 3. srpna
Stíny 3. srpna PDF Tisk Email
Úterý, 03 Srpen 2021 11:39

Chtěl se zabít proudem

V neděli 1. srpna přijali policisté oznámení od ženy, která měla obavu o svého příbuzného. Muž ji kontaktoval prostřednictvím mobilního telefonu a z jeho zprávy vyplynulo, že se snaží ohrozit svůj život. Policisté vyjeli ke garáži v Třebíči, kde se měl nacházet, a zjevně opilého muže nalezli. Šetřením zjistili, že se pokoušel ublížit si strkáním kovových předmětů do elektrické zásuvky. Při dechové zkoušce policisté muži naměřili přes tři a půl promile alkoholu. Přivolaná zdravotnická záchranná služba opilého muže odvezla na vyšetření do nemocnice.

 

Řidil pod vlivem alkoholu

V neděli 1. srpna jel v obci Menhartice třiadvacetiletý řidič vozidla Ford Transit, kterého před desátou hodinou večer zastavili policisté a provedli kontrolu.

U muže při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,3 promile alkoholu a obdobnou hodnotu u něho ukázala také opakovaná zkouška. Řidič již v další jízdě nesměl pokračovat, přišel o řidičský průkaz. Muž je podezřelý ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ policisté prověřují.

 

Jana Kroutilová

Aktualizováno Sobota, 07 Srpen 2021 10:54